Zpět k nabídce

Prodej byt, 3+1, Družstevní, Vratimov

3 500 000Kč

Popis nemovitosti

Pokud hledáte příjemné bydlení, v klidné lokalitě se zelení, dvěma parkovacími místy a výbornou dostupností, máme pro Vás exklusivní nabídku prodeje bytu v osobním vlastnictví v obci Vratimov.
Prostorná bytová jednotka s balkónem je umístěna ve zvýšeném přízemí cihlového domu. Interiér prošel před pár lety rekonstrukcí a nevyžaduje větších investic. Neprůchozí pokoje jsou slunné, s plastovými okny a orientací na dvě strany, velké vestavěné skříně na míru, plovoucí podlahy, v předsíni a kuchyni dlažba. Kuchyň je vybavena spotřebiči (myčka, sporák, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba). Koupelna s keramickými obklady, umyvadlem, otopným žebříkem a novou vanou, oddělená toaleta. Z obývacího pokoje je přístup na balkón. Vytápění a ohřev vody prostřednictvím vlastního plynového kotle. Součástí je velký zděný sklep a podíl na pozemku. V případě zájmu lze ponechat vybavení v pokojích.
V bytovém domě pouze čtyři jednotky, objekt je udržovaný, severní strana domu je zateplena, k dispozici společné prostory kolárna/sušárna.
Jedná se o pěkné bydlení pro rodinu s dětmi, u domu pískoviště, lesík, v blízkosti zastávka autobusu, centrum obce, dobrá dostupnost do Ostravy i Frýdku-Místku.
Makléř doporučuje.

Základní údaje

Evidenční číslo26
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena3 500 000
Měna
Poznámka k ceněvč. provize, právních služeb a advokátní úschovy

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaDružstevní, Vratimov, Ostrava-město
AdresaVratimov
GPS latitude49.766668
GPS longitude18.309952

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyV bloku

Plochy

Obytná71 m2
Podlahová71 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP3